نرم افزار جاجمع تحت وب بهسا
خانه / اخبار واطلاعیه های ورزشی / قابل توجه دانشجويان معافيت پزشكي جهت درس تربيت بدني نيسمال تحصيلي اول ۹۸-۹۷

قابل توجه دانشجويان معافيت پزشكي جهت درس تربيت بدني نيسمال تحصيلي اول ۹۸-۹۷

بدينوسيله به اطلاع آندسته از دانشجوياني كه به دلائل پزشكي قادر به شركت دركلاس هاي معمولتربيت بدني نمي باشند،مي رساند كه این دانشجویان باید در زمان حذف و اضافه دركلاس تربيت بدني ويژه ثبت نام نمايند.

لازم به ذكر است كه ارائه گواهي معتبر پزشك متخصص و حضور دركلاس هاي تربيت بدني ويژه الزامي است.در ضمن دانشگاه هيچ گونه مسئوليتي در قبال دانشجوياني كه به هر دليل موفق به ثبت نام در اين كلاس ها نشوند،ندارد.

این معافیت شامل دانشجویانی که درس ورزش ۱ را اخذ کرده اند، نمی شود.

مطلب پیشنهادی

مسابقات تنیس‌روی‌میز دانشجویان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در واحد خمینی‌شهر برگزار شد و تیم‌های برتر مشخص شدند